Bonitologi är en behandlingsform som når hela människan; kropp, sinne och själ, med hjälp av homeopati, näring och healing. När allt är i balans är du frisk, men av olika anledningar som stress, förgiftningar, mekaniska skador och obearbetade känslor uppstår obalanser i kroppen. Dessa påverkar i sin tur olika organ och så småningom uppstår symtom. Många av dessa symptom klassas som kroniska sjukdomar och är bland annat sådana besvär som våra klienter får hjälp med. 

 

Vi inleder behandlingen med samtal, där mycket framkommer om hur ditt tillstånd ser ut, liksom ditt förhållande till din livssituation. Vi söker ursprung och sammanhang ur ett holistiskt tänkande och synsätt. Därefter testas du med Bonitologins specifika kinesiologi (muskeltestning), där vi får fram grundorsaker till dina symptom och skräddarsyr ett behandlingsprogram för just dig.

Behandlingen kan bestå av näringsterapi, homeopatiska och immunbiologiska medel, healing eller annat energiarbete. En unik kombination av metoder som kan nå och behandla kroppens alla system och nivåer, vilket bidrar till att stärka din egen läkande förmåga.

 

Varmt välkommen!

 

Exempel på åkommor som läkts med en Bonitologs hjälp:
Depression, Ångest/Oro, Utbrändhet, Migrän, Hudproblem, Inflammationer, Astma/Allergi, Barnlöshet, Sömnstörningar, Reumatism/Artros, Fibromyalgi, Candida, Mag- och tarmsjukdomar, Herpes, Vaccinationsskador, Hemorrojder, Eksem, Vårtor, Psoriasis, PMS, Klimakterieproblem, Halsbränna mm.

 

Din kropp är unik och signalerar i detalj minsta lilla disharmoniska läge. När vi förstår att uppmärksamma och rätta till dessa signaler, kan vi hålla oss friska, då har vi en god bonitet. Ordet Bonitet betyder läran om att finna och eliminera orsaker till ohälsa och därmed skapa God Bonitet.

 

Bonitologi